Skip to main content

Fefeeling Jadi Caterer

Semalam Linda order spaghetti aglio olio dan carrot cake untuk potluck Raya office dia. Untuk dua bungkus spaghetti. I punya spaghetti memang dia punya favourite. Puas dah ajar cara nak buat sebab simple sangat. Tapi dia kata dia buat tak jadi 😅. Masa cakap OK kat dia memang laju je. Tapi bila dah start buat terus nervous pulak. Sebab I dah lama sangat, sangat tak masak spaghetti aglio olio dan carrot cake. Makan tahun jugak rasanya.
 Satu kuali besar gak! Dekat 1/2 kilo udang besar. Meriah. Nak sedap memang kena guna udang besar yang fresh dan juicy.
 Hasilnya... Carrot cake tu setengah adunan saja. Still buat satu adunan macam biasa tapi bahagi dua. Lagi setengah nak makan sendiri!
 Ini kita orang punya 😋!
Rasa nervous dan risau terus hilang bila Linda cakap "terbaik" 😊! Orait, open for orders 😆!

Comments